• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Billie Eilish – My Future (Премиера Хит)

My Future” е најновата песна на американската пејачка Billie Eilish. Eilish е автор на оваа композиција, заедно со нејзиниот брат Finneas O’Connell, кој ја има и продуцирано. Песната е првото издание на оваа пејачка по синглот “No Time to Die” од февруари оваа година, а анимираното видео е режирано до австралискиот режисер Andrew Onorato.

© Radio Bravo - Kumanovo