• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Billie Eilish – Therefore I Am (Браво Хит)

Therefore I Am” е најновата песна на младата американска пејачка Billie Eilish. Композицијата како сингл е издадена преку издавачките куќи Darkroom и Interscope Records на 12 ноември 2020 година, а како и повеќето нејзини композиции е напишана лично од неа и нејзиниот брат Finneas O’Connell.

© Radio Bravo - Kumanovo