• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Billy Ocean – One World (Премиера Хит)

One World’ е насловна нумера од 11-тиот студиски албум на најголемата црна британска ѕвезда Billy Ocean. Албумот покрај насловната нумера содржи уште 11 композиции сите напишана од Billy и неговиот поранешен продуцент со кој повторно соработува Barry Eastmond, човекот кој му ги напиша најголемите хитови “When The Going Gets Tough” и “Love Zone.”

© Radio Bravo - Kumanovo