• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Bishop Briggs – Lonely (Премиера Хит)

Sarah Grace McLaughlin или Bishop Briggs заедно со објавувањето на својот втор по ред студиски албум Champion на 8 ноември ја објави и песната “Lonely” како сингл од него.  Претходно од истиот албум беа објавени најавните синглови “Champion”, “Tattooed On My Heart” и”Jekyll & Hyde”, а Lonely” беше планирана за финалето на претставувањето на оваа музичко дело кое излезе преку издавачката куќа Island.


© Radio Bravo - Kumanovo