• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Black Veil Brides – Saints of the Blood (Премиера Хит)

Хард рокерите Black Veil Brides се враќаат на музичката сцена по подолго време со 2 комплетно нови песни,  ‘Saints Of The Blood’ и The Vengeance. Првата е наш денешен Премиера Хит и е дел од новиот материјал на групата наречен The Night, и е  композиција во која премиерно учествува ново регрутираниот басист во бендот Lonny Eagleton.


© Radio Bravo - Kumanovo