• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Black Veil Brides – Scarlet Cross (Премиера Хит)

Black Veil Brides е американска rock група од Hollywood, California формирана во 2006 година и моментално во состав: Andy Biersack вокал, Jake Pitts соло гитара, Jinxx ритам гитара и виолина, Lonny Eagleton бас гитара и Christian “CC” Coma тапани. Досега имаат објавено 6 студиски албуми, а како најава за седмиот The Phantom Tomorrow кој треба да излезе на пазарот во 2021 година го објавија првиот сингл со нумерата “Scarlet Cross”.

© Radio Bravo - Kumanovo