• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Blink 182 – Darkside (Браво Хит)

Браво Хит за оваа седмица е Darkside  на Blink 182. Иконата на модерниот поп панк Blink 182 продолжуваат да не загреваат за нивниот следен 8-ми по ред студиски албум, кој ќе се вика Nine и ке излезе на пазарот на 20 септември 2019 година. Тие го издадоа синглот “Darkside”, кој е дел од Nine, а нема официјален видео спот туку беше пуштен со видео со текст. Оваа е четвртиот сингл од следниот албум на овие поп-панк ветерани, по добро познатите „Happy Days“, „Generational Divide“ и „Blame It On My Youth“.

<hr />

© Radio Bravo - Kumanovo