• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Blinkie Feat. Celina Sharma – Must Be Love (Премиера Хит)

Британскиот DJ и продуцент Blinkie по Take Control и Little Love, песни кои беа стримувани над 10 милиони пати на Spotify, го објави најновиот сингл  ‘Must Be Love’. Нумерата е снимена во соработка со Celina Sharma, а е објавена преку издавачката куќа PXL Records.


© Radio Bravo - Kumanovo