• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Bo Burnham – Bezos I (Браво Хит)

Bezos I” е песна на музичкиот комичар Bo Burnham кој е активен од 2006 година и постојано ги качува своите воглавном пародични песни на YouTube. Нумерата е посветена на милијардерот Jeff Bezos и е дел од албумот Inside.

© Radio Bravo - Kumanovo