• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Bon Jovi – Living Proof (Премиера Хит)

Living Proof” е песна на групата Bon Jovi. Нумерата е втор официјален сингл на бендот по Legendary, со која го најавуваат 16-тиот по ред студиски албум Forever, кој пак треба да се појави на пазарот на 7 јуни 2024 година.

© Radio Bravo - Kumanovo