• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Toni Braxton – Coping (Браво Хит)

Toni Braxton триумфално се врати на музичката сцена со својот 8-ми студиски албум насловен Sex & Cigarettes. Албумот имаше два промо сингла, “Deadwood” и “Long as I Live”, а Радио Браво го одбележи излегувањето на истиот со песната “Coping“, која беше Премеира Хит во минатава среда, на 28-ми март. “Coping” ќе ја слушаме и во следните седум дена, на почетокот на секој парен час, се разбира, како Браво Хит No.1 песна, а самиот албум, Sex & Cigarettes во некоја од следните емисии на Album Of The Week, која на фрекфенцијата од 88,5 Mhz, премиерно се емитува секоја среда.


© Radio Bravo - Kumanovo