• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Vladimir Cetkar – Travel The World (Браво Хит)

Владимир Четкар изминативе денови е постојано на фрекфенцијата на Радио Браво. По настапот на Куманово Џез Фестивал, тој ја објави својата најнова песна “Travel The World”, чија промоција на Радио Браво (како Премиера Хит) ја имаше во четвртокот. Очигледно, одлично прифатен од нашите слушатели, (како наш стар пријател) Владимир Четкар ќе ја има таа чест, следната недела да го „отвора“ секој парен час од програмата на Радио Браво со “Travel The World”, песна, Браво Хит No.1 за првата седмица од октомври.


Повеќе за песната “Travel The World”, прочитајте тука.


© Radio Bravo - Kumanovo