• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Laine Hardy – Flame (Браво Хит)

Flame” е сингл на на победникот на 17-та сезона на музичкото шоу American Idol, Laine Hardy. Автори на песната се Jon Levine и Ester Dean. Таа прв пат беше изведена на финалната вечер на шоуто, на 20-ти мај, за да минатиот вторник веќе беше и Премиера Хит на Радио Браво. А, сосема очекувано, од денес па до следната саботе, “Flame” е и официјален Браво Хит No.1. Во следните седум дена, на почетокот на секој парен час, го слушаме победникот на 17-та сезона на American Idol, Laine Hardy.


© Radio Bravo - Kumanovo