• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Rihanna Feat. DJ Khaled & Bryson Tiller – Wild Thoughts (Браво Хит)

Интересните семплови, позајмени од хитот „Maria Maria“ на Carlos Santana, како и гласот и стасот на убавицата од Барбадос, Rihanna, гарантираат дека соработката на Rihanna со DJ Khaled и Bryson Tiller во “Wild Thoughts” е сигурен, не само Браво Хит, туку и хит за оваа лето. Уживајте на почетокот на секој парен час во следните седум дена со “Wild Thoughts”.


© Radio Bravo - Kumanovo