• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ariana Grande – Breathin (Браво Хит)

Најпродаваната песна од новиот четврти студиски албум на Ariana Grande, “Sweetener” сега е и најпродавана песна на iTunes. Токму “Breathin” е и вашиот избор за Браво Хит No.1 песна во наредните седум дена, и преставува амбициозна вокална извезба на Ariana Grande и микс од EDM продукција. Таа е деветата песна од албумот кој излезе на 17-ти август оваа година, а за неа Grande сподели дека темата е нејзиното анксиозното олеснување, самоподобрувањето и издржливоста.


 

 

© Radio Bravo - Kumanovo