• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Dido – Hurricanes (Браво Хит)

Hurricanes“, песна со која британската поп ѕвезда Dido го најавува петиот студиски албум, “Still on My Mind” кој ќе биде издаден на 8-ми март следната година, по премиерното слушање во вторникот, веќе во следните седум дена ќе ја слушаме и како Браво Хит No.1 на Радио Браво, овој пат на почетокот на секој парен час. Уживајте во прекрасниот глас на Dido, во “Hurricanes”, првата нова песна по пауза од 2013-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo