• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Taylor Swift – Look What You Made Me Do (Браво Хит)

Сосема едноставно. Taylor Swift со “Look What You Made Me Do” ги соборува сите рекорди и разбирливо е дека по промоцијата на Радио Браво во средата, “Look What You Made Me Do” е новиот Браво Хит за оваа седмица. Ја слушаме Taylor Swift на 88,5 Mhz, на почетокот на секој парен час, веднаш по вестите на информативната редакција.


© Radio Bravo - Kumanovo