• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

James Arthur – Naked (Браво Хит)

Третиот овогодишен сингл на победникот на 9-та сезона на The X Factor од 2012-та година, британецот James Arthur, прекрасната “Naked“, ја слушаме во следните седум дена на 88,5 Mhz, на почетокот на секој парен час како Браво Хит No.1 песна и најбарана песна во изминативе седум дена на официјалната web страна на Радио Браво, www.radiobravo.com.mk.


© Radio Bravo - Kumanovo