• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Alexandra Burke – Shadow (Браво Хит)

10 Години по победата на британскиот X Factor и две седмици пред објавувањето на нејзиниот 4-ти студиски албум (16-ти март), The Truth, ќе ја слушаме 29-годишата англичака Alexandra Burke со најновата песна “Shadow” како Браво Хит, на почетокот на секој парен час, од денес, па до следната недела.


П.С. И да е заборавам, поминаа 10 годии од најдобриот момент во историјата на X Factor, како глобално музичко шоу, дуетот на Alexandra Burke со Beyonce. Погледнете!


© Radio Bravo - Kumanovo