• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Linkin Park – Talking To Myself (Браво Хит)

Откако американскиот рок бенд, Linkin Park формиран во 1996-та година на 19-ти мај го издадоа својот 7-ми студиски албум во кариерата, под име “One More Light”, слушателите на РадиоБраво веќе од 24-ти мај имаат шанса да го преслушаат во емисијата “Album Of The Week“. “Talking To Myself“, песна од албумот на 30-ти мај, по избор на музичката редакција на Радио Браво беше Премиера Хит. Изборот беше полн погодик, бидејќи, сосема заслужено, од денес па во следните седум дена, “Talking To Myself” ќе ја слушаме на 88,5 Mhz, на почетокот на секој парен час како Браво Хит.No.1 на најдоброто радио во градот.


© Radio Bravo - Kumanovo