• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Andrea Bocelli Feat. Dua Lipa – If Only (Браво Хит)

Добитна комбинација: човекот кој во моментот го поседува најубавиот глас на светот, Andrea Bocelli и актуелна медиумска ѕвезда, поп пејачката Dua Lipa, со прекрасната балада “If Only” е вашиот избор за Браво Хит No.1 песна за следнава седмица. Уживајте на 88,5Mhz, на почетокот на секој парен час.


© Radio Bravo - Kumanovo