• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jamiroquai – Automaton (Браво Хит)

По шест години откако бендот Jamiroquai го објавија нивниот последен албум „Rock Dust Light Star“, се решија да објават нов албум наречен „Automation“. Токму оваа година, бендот полни 25 години откако за прв пат се појавиле на сцена со песната „When You Gonna Learn“. Останува да почекаме кога ќе го објават албумот и да споредиме дали порано или денес, прават подобра музика, а да објавувањето на албумот, слушајте ја насловната песна како Браво Хит на 88,5 Mhz.

© Radio Bravo - Kumanovo