• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Christine And The Queens – Doesn’t Matter (Voleur De Soleil) Браво Хит

Christine and The Queens буквално ја освои фрекфенцијата од 88,5 Mhz. Héloïse Letissier кое е вистинското име на пејачката со прекрасен глас која се претставува на музичката сцена како Christine And The Queens, во моментов ја слушаме со актуелниот албум “Chris” во емисијата Album Of The Week, во средата нејзиниот сингл “Doesn’t Matter (Voleur De Soleil)” беше претставен како Премиера Хит, а од денес, истиот е и Бравo Хит No.1 за периодот од 6-ти до 12-ти јануари.


© Radio Bravo - Kumanovo