• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kesha – Learn To Let Go (Браво Хит)

Во неделата кога излегува новиот , трет по ред студиски албум, на американската пејачка Kesha, “Rainbow”, (11-ти август), како Браво Хит го слушаме вториот промотивен сингл  “Learn To Let Go“. Првиот, “Praying” се појави пред 30-тина дена, а ние го слушавме како Премиера Хит на 88,5 Mhz на 10-ти јули. Потсетување на “Praying”  тука,  “Learn To Let Go” го слушавме изминатава среда, но и во текот на следните седум дена на почетокот на секој парен час, а за месец дена, очекувајте го и целиот албум во емисијата “Album Of The Week“.


© Radio Bravo - Kumanovo