• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Panic! At The Disco – Feels Like Christmas (Браво Хит)

Радио Браво и оваа седмица ќе ве држи во празнично расположение бидејќи за Браво Хит No.1 песна, во следните седум дена е избрана песната на американскиот рок состав Panic! at the Disco. Песна, издадена за католичкиот Божиќ, но во овие денови актуелна и кај нашите слушатели. Ги слушаме за последен пат со басистот Dallon Weekes, Panic! At The Disco во “Feels Like Christmas“.

© Radio Bravo - Kumanovo