• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lady Gaga – I Want Your Love (Браво Хит)

I Want Your Love” е Браво Хит No.1 песна на Радио Браво за следните седум дена. Верзија од овој кавер излезе уште во 2015-та година, а 32-годишната пејачка го создаде истиот за Tom Ford пролетно/летната колекција. Во видеото на YouTube кое излезе на 28-ми септември можеме да ги видиме и моделите од кампањата. Финалната верзија ќе се појави на албумот на Chic и Nile Rodgers кој е под името “It’s About Time”


© Radio Bravo - Kumanovo