• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Nelly Furtado – Pipe Dreams (Браво Хит)

Nelly Furtado со “Pipe Dreams“, песна со која го најавува нејзиниот претстоен албум The Ride (кој според тврдењето на пејачката ке биде објавен на 3-ти март 2017 година) e песна која во првата седмица на 2017-та година го заслужи епитетот како No.1 хит и која во периодот од денес до 14-ти јануари, како Браво Хит, ќе ја слушаме секојдневно на почетокот на секој парен час на 88,5 Mhz.

© Radio Bravo - Kumanovo