• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Fergie – Love Is Pain (Браво Хит)

Изборот на Радио Браво за Премиера Хит превземен од вториот албум на американката Fergie, Double Dutchess, кој се појави на музичкиот пазар на последниот ден од летото, 22-ри септември, песната “Love Is Pain” беше полн погодок. Иако песната не беше објавена како посебен сингл, сепак таа сосема заслужи да се слуша и во следните седум дена, и тоа како Браво Хит. Ја слушаме Fergie на почетокот на секој парен час на 88,5 Mhz со “Love Is Pain“, само на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo