• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Baby K Feat. Andres Dvicio – Voglio Ballare Con Te (Браво Хит)

Од тртетото место на италијанската Italy Top 20, италијанско-шпанската комбинација,  Baby K  и Andrés Ceballos, вокалист на познатата група Dvicio, откако во средата со песната  “Voglio Ballare Con Te” беа Премиера Хит на Радио Браво, оваа седмица е Браво Хит No.1 на 88,5 Mhz.

© Radio Bravo - Kumanovo