• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Alesso – REMEDY (Браво Хит)

Во последно време, диџејот и продуцентот Alesso остава траги насекаде во светот. Голема улога во тоа е и неовото учество на двата најголеми фестивали за електронскa музика Tomorrowland и Creamfields. Легендарниот продуцент го објави својот нов сингл “REMEDY“, кој е изборот за Браво Хит No.1 песна за следните седум дена. Песната не е во неговиот претпознатлив еуфоричен стил, но сепак со тоа не потсети дека музиката е многу повеќе од она што се очекува.


© Radio Bravo - Kumanovo