• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ava Max – Sweet But Psycho (Браво Хит)

Откако ги освои врвоите на музичките топ листи во: Белгија, Данска, Естонија, Финска, Германија, Норвешка, Шкотска, Шведска, Швајцарија, а во Англија на UK Singles листата стигна до 6-то место, американката, родена во семејство на косовски емигранти, Amanda Ava Koci или само Ava Max со својот, се надеваме прв но не и последен хит “Sweet But Psycho“, конечно и на Радио Браво е Браво Хит Nо.1.


© Radio Bravo - Kumanovo