• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lewis Capaldi – Someone You Loved (Браво Хит)

Someone You Loved“, песна на шкотскиот кантавтор Lewis Capaldi  по презентacijata na BBC Radio 2 во ‘Track of the Week’  и на BBC Radio 1 во ‘Tune of the Week’, од врвот на островските сингл листи, во Ирска, Шкотска и што е најбитно од престижната UK Singles листа, од денес е и број еден на Радио Браво и ја слушаме како Браво Хит No.1 на почетокот на секој парен час во следните седум дена. Дефинитивно најуспешен сингл од второто EP, Breach.


© Radio Bravo - Kumanovo