• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

U2 – You’re The Best Thing About Me (Браво Хит)

Дефинитивно, крајот на годината, фрекфенцијата на Радио Браво ќе биде обоена со звуците на песните од најновиот, 14-ти по ред студиски албум на U2, насловен  “Songs of Experience”. Во исчекување на новите песни од албумот, кој пак ќе биде достапен на CD, винил и дигитално преземање (но со претходна нарачка), за почеток, оваа седмица,  ја слушаме “You’re The Best Thing About Me” како Браво Хит No.1 на 88,5 Mhz.Слични теми:

U2 – You’re The Best Thing About Me (Премиера Хит)

 

 


U2 – The Blackout (Премиера Хит)

© Radio Bravo - Kumanovo