• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran Feat. Beyoncé – Perfect Duet (Браво Хит)

Акустичната верзија на песната “Perfect” на Ed Sheeran “, со симболичен наслов, “Perfect Duet” со оглед на партнерот во песната, прекрасната Beyoncé, сосема заслужено ќе ја слушаме во следните седум дена на 88,5 Mhz, на почетокот на секој парен час, како Браво Хит No.1


© Radio Bravo - Kumanovo