• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Sting & Shaggy – Don’t Make Me Wait (Браво Хит)

Уште една хуманитарна акција изнедри хит. По настапот на интернационалните супер-ѕвезди Sting и Shaggy на хуманитарниот концерт кој се одржа во главниот град на Jamaica, Kingston, песната “Don’t Make Me Wait”, сосема очекувано ги запоседна музичките листи, а на Радио Браво (по премиерата, минатиот викенд), од денес, па во следните седум дена ќе ја слушате на почетокот на секој парен час како Браво Хит No.1 песна на 88,5 ФМ.


© Radio Bravo - Kumanovo