• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kasabian – You’re In Love With A Psycho (Браво Хит)

6-Тиот по ред студиски албум на англиската инди рок група Kasabian, кој го носи насловот “For Crying Out Loud”, во моментов е актуелен по светските топ листи, а нашата публика го запозна во најновата епизода на емисијата “Album On The Week“. Токму од овој албум, песната “You’re In Love With A Psycho” е Браво Хит No.1, на Радио Браво 88,5 ФМ за периодот од 11-ти до 18-ти јуни, и ќе можете да ја слушате на почетокот на секој парен час.


© Radio Bravo - Kumanovo