• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Kamaliya – Aphrodite – Violin Version (Браво Хит)

Изненадувачки, виолинската верзија на песната “Aphrodite” на прекрасната украинка, Kamaliya Zahoor предизвика голем интерес кај слушателите на Радио Браво (според бројот на посетите на web страната кога истата песна беше Премиера Хит Kamaliya – Aphrodite (Violin Version) (Премиера Хит) во текот на изминатава недела) и сосема заслужено Kamaliya (која ја запознавме во 2008-та година како Mrs. World) со Aphrodite ќе ја слушаме во следните седум дена како Браво Хит No.1 на 88,5 Mhz на почетокот на секој парен час.

© Radio Bravo - Kumanovo