• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lana Del Rey – Love (Браво Хит)

Браво Хит No.1 на 88,5  Mhz FM е песната “Love” со оргинално име “Young & In Love”. Тоа е песна на американската пејачка Lana Del Rey и е објавена преку издавачките куќи Polydor Records и Interscope Records како водечки сингл за нејзиниот предстоен 5-ти студиски албум. Песната е напишана и продуцирана лично од Lana со помош на Benny Blanco, Emile Haynie и Rick Nowels и дополнително копродуцирана од Kieron Menzies.


© Radio Bravo - Kumanovo