• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Vampire Weekend – Sympathy (Браво Хит)

Father of the Bride е четвртиот студиски албум на американскиот indie rock band Vampire Weekend. Тој е достапен на музичкиот пазар од 3-ти мај, а веднаш потоа се појави и четвртиот сингл од него, песната “Sympathy“, која веќе кај музичките критичари е опишана како една од најпопуларните песни на бендот до сега која потсетува на flamenco песна, мешавина на Schaffel, стил во прогресивната електронска музика, rave, клупска денс музика, како и примеси на англискот rock band New Order. Доволно, за ваш избор за Браво Хит No.1 во следните седум дена.


© Radio Bravo - Kumanovo