• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Vance Joy – Like Gold (Браво Хит)

Следните седум дена, на почетокот на секој парен час, на 88,5 Mhz, ќе ја слушаме прекрасната “Like Gold” на австралијанцот James Gabriel Wanderson Keogh или со сценско име Vance Joy. Неговата дискографија содржи еден студиски албум, Dream Your Life Away, од 2014-та година. Со оглед на големиот интерес предизвикан “Like Gold”, со нетрпение го очекуваме второто студиско остварување на Vance Joy, Nation of Two, кое пак тртеба да го очекуваме во првата половина од следната година.


© Radio Bravo - Kumanovo