• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

LSD – Genius (Браво Хит)

LSD е заеднички проект на англискиот музичар Labrinth, австралиската пејачка Sia и американскиот DJ и музички продуцент Diplo. Првата песна што ја издадоа овие врвни музичари под името LSD беше песната “Genius“, инаку Премиера Хит на Радио Браво во петокот. На фрекфенцијата од 88,5 Mhz веќе ја слушаме и втората песна на оваа трио, “Audio”, а пак споменатата “Genius” е ваш избор за Браво Хит No.1 песна за следните седум дена.


© Radio Bravo - Kumanovo