• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Bruno Mars – Versace On The Floor (Браво Хит)

Во седмицата кога ќе излезе најновиот албум “24K Magic” (18-ти ноември), Bruno Mars со вториот сингл од истиот, насловен како “Versace On The Floor” е Браво Хит No.1 на 88,5 Mhz, и до 20-ти ноември, како најпостуван Премиера Хит на  www.radiobravo.com.mk, ќе го слушаме секојдневно на почетокот на секој парен час.

© Radio Bravo - Kumanovo