• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ryan Adams – Do You Still Love Me (Браво Хит)

Оваа седмица на фрекфенцијата од 88,5 Mhz се е во знакот на американскиот рок пејач, продуцент и поет, Ryan Adams. Најпрво во средата, во емисијата “Album On The Week” го преслушавме неговиот 16-от по ред соло студиски албум, “Prisoner”, веќе следниот ден, првиот сингл од албумот, “Do You Still Love Me”, беше “Премиера Хит” на денот, а веќе од денес па во следните седум дена истиот хит ќе го слушаме постојано на почетокот на секој парен час. Значи Браво Хит No.1 за оваа седмица на најдоброто радио во градот, Радио Браво, е Ryan Adams со “Do You Still Love Me”. Ушивајте на 88,5 Mhz FM.

© Radio Bravo - Kumanovo