• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran – Castle On The Hill (Браво Хит)

Песната „Castle on the Hill” која што изминатава седмица на BBC Radio 1 ја промовира Ed Sheeran, предизвика големо внимание на светската музичка сцена, а на YouTube имаше 12 милиони преслушувања за само три дена. И на програмата на Радио Браво, откако беше Премиера хит на 10-ти јануари, за само пет дена стигна до No.1 песна и во следните седум дена, на 88,5 Mhz, ќе ја слушаме на почетокот на секој парен час, како Браво Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo