• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Charlie Puth – How Long (Браво Хит)

How Long“, песна на младата американска ѕвезда Charlie Puth, објавена на 5-ти октомври, на 9-ти беше Премиера Хит на програмата на Радио Браво, а од денес е и Браво Хит No.1 песна за следнава седмица. Инаку, “How Long” е напишана и продуцирана од самиот Charlie Puth и е вториот сингл од вториот студиски албум, Voicenotes, кој ќе биде објавен следната година.


© Radio Bravo - Kumanovo