• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Black Eyed Peas Feat. Snoop Dogg – Be Nice (Браво Хит)

По премиерната изведба во новото риалити шоу “Songland”, пред две седмици и премиерата на Радио Браво, минатиот вторник, од денес, песната “Be Nice” во изведба на американска група составена од раперите will.i.am (William Adams), apl.de.ap (Allan Pineda Lindo), и Taboo (Jaime Luis Gomez), The Black Eyed Peas во придружба на американскиот хип-хоп музичарот, актер и продуцент од Лонг Бич, Кордозер Калвин Броудус Јр. (Cordozar Calvin Broadus, Jr.) попознат под псевдонимот Снуп Дог (Snoop Dogg), е официјален Браво Хит No.1 за периодот од 16-ти до 23-ти јуни.


© Radio Bravo - Kumanovo