• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jess Glynne – Thursday (Браво Хит)

Jess Glynne по седумкратното освојување на најпознатата музичка листа, UK Singles Chart, со што стана соло пејачка со најголем број на „број еден“ сингла на оваа престижна листа, конечно со песната “Thursday” која е трет сингл од нејзиниот само втор албум, Always In Between, конечно и на Радио Браво, оваа седмица е Браво Хит No.1 песна.


© Radio Bravo - Kumanovo