• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ava Max – So Am I (Браво Хит)

По мега хитот  “Sweet But Psycho“ кој беше и Браво Хит, американката  родена во семејство на косовски емигранти, Amanda Ava Koci или само Ava Max, повторно е број „еден“ на Радио Браво. Откако беше „премиера“ во вторникот, оваа седмица Ava Max со својот најнов хит, “So Am I” е Браво Хит No.1 песна и ќе ја слушате на 88,5 Mhz, на почетокот на секој парен час.


© Radio Bravo - Kumanovo