• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sabrina Carpenter – Almost Love (Браво Хит)

Браво Хит No.1 за следните седум дена е “Almost Love“, песна на Sabrina Carpenter, 19-годишната актерка и пејачка. “Almost Love” е прва песна од нејзниот трет албум Singular, за кој најави дека ќе излезе во текот на годината. Интересно е дека со нејзниот прекрасен перформанс токму на “Almost Love” беше отворен iHeartRadio’s 2018 Wango Tango.


 

© Radio Bravo - Kumanovo