• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tasha Cobbs Feat Nicki Minaj – I’m Getting Ready (Браво Хит)

Следните седум дена, на почетокот на секој парен час, на фрекфенцијата од 88,5 Mhz, уживајте во прекрасната gospel песна “I’m Getting Ready”, која во оригинал е во должина од дури осум минути, но поради радио стандардите, Радио Браво ја скрати на 4 минути и 39 секунди. Во оваа песна, на неверојатен начин се поени  soulful пејачката, Tasha Cobbs Leonard и раперката Nicki Minaj.


© Radio Bravo - Kumanovo